torsdag 19 mars 2009

Renberg tror på seger för SAIK i morgon!

Intervju med Mikael Renberg

Mikael Renberg tror att det blir seger i morgon i matchen mot Färjestad.Det är ett jämnare lag än förra året ,säger han i intervjun. Det är hemmamatch i morgon och det brukar betyda seger för SAIK. Särskilt hoppfullt är det om Dimitrakos och Lindgren är tillbaka.En glad nyhet är i alla fall att Martin Lundberg är tillbaka efter skadan.
Norrans sportchef tippar att Färjestad vinner matchserien med 4–2. Det är ett klassiskt möte numera. Naturligtvis har också stämningen blivit extra tuff tack vare att Färjestads båda tränare, Tommy Samuelsson och Perra Johnsson, båda är helgonförklarade i Skellefteå sedan tidigare. Tommy tog ju upp AIK i elitserien 2006 och Perra såg till att det blev slutspel för första gången på 27 år 2008. Så här skriver Norra Västerbottens Roger Lindström:


"Färjestad har ett riktigt bra lag även i år. Och ser vi till lönekuverten i respektive lag så ska givetvis Färjestad vinna – även om lön inte alltid står i paritet till kunnande. Skellefteå AIK måste i stället lita till de tre musketörernas devis: En för alla, alla för en. För det är lagandan och kämpaglöden som gjort AIK till en vinnare.

Skellefteå AIK känns helt enkelt som en kanna fylld av hederligt svenskt kokkaffe där allt innehåll är i samma kanna, Färjestad mer som en flashig kaffe latte där varje spelare är ett enskilt glas.

Men jag kanske inte ska glömma nämna att det rörts ned några doppar Koskenkorva i kokkaffet…"

Jättebra skrivet av den gode Roger. Jag kan inte annat än instämma i detta. Jag tar gärna en hutt koskenkorva i morgon kväll....

Bloggar:
, , , , , , , , , slutspel,

Inga kommentarer: