onsdag 24 september 2008

Hamnade mitt i en polisjakt

När jag var på väg till stan i eftermiddag och skulle svänga ut på stora leden blev jag omkörd av en galning som nästan rammade mig. Jag var så arg på den idioten, som desssutom nästan orsakade en olycka strax efter vi svängt ut på motorvägen. Före idioten låg en annan bil och en lastbil i bredd som försökte hindra hans framfart och då han gjorde en vansinnesomkörning som nästa orsakade en stor olycka! Jag glömde därför titta i backspegeln, och när jag tittar upp ser jag att jag har polisen i bakhasorna med sirenerna påslagna! Det var idioten de jagade förstås,men det tog en stund för mig att fatta. Jag var alldeles skakis efteråt.

Det är med livet som insats man kör i Göteborg! Dagligen ser man galna omkörningar och folk som inte blinkar innan de byter fil etc. De kör över heldragna linjer och i fel fil bara för att komma fram fortare. Det verkar vara mer regel än undantag. Motocyklisterna lever också ett farligt liv när de kryssar mellan bilarna för att komma fortare fram. Dte är inte så himla kul att bli utsatt för detta när man redan är trafikskadad. Polisen borde skärpa tillsynen över trafiken så att den lugnar ner sig, tycker jag.
Rösta på mig!


Intressant

1 kommentar:

Kristina sa...

Hej!
Otäckt att hamna mitt i en sån incident! Särskilt om man har varit med om en trafikskada redan.. Huva! Hoppas du har hämtat dig!
Varma tankat och kram!
din smärtsyster
Kristina