söndag 19 september 2010

Ulfskog kritisk mot valrörelsen

Europaparlamentarikern Marita Ulvskog har lämnat Bryssel för att valarbeta. Hon tycker att svenska medier driver en kampanj mot Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin. Det vi många som tycker. GP slår sig för bröstet och tycker att de varit så rättvisa, men jag är av en annan uppfattning.En hel ledarsida och deras egna bloggare som propagerar för Alliansen kan väl inte precis klassas neutralt.

Som tidigare journalist och chefredaktör för Dalademokraten tycker hon också att det var ett avgörande misstag att S gjorde sig av med A-pressen i början av 1990-talet. Det håller jag med om. Nu är Aftonbladet som vilket borgarblaska som helst.

Ulfskog tycker också  att arbetarrörelsen borde ha köpt in sig i TV4. Marita Ulvskog skriver att årets valkampanj handlar för mycket om personerna Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin, på bekostnad för vad de olika regeringsalternativen står för. Det är mycket mediernas fel som styr utbudet på tidningar och TV.
Bloggar: , , Regeringen moderaterna,val 2010 ,opinion, valrörelsen, valkampanj, VAL, ,socialdemokraterna, intressant, arbetslinjen, rehabiliteringskedjan, alliansen,utförsäkring, valet 2010, fredrik reinfeldt, röd-gröna,centerpartiet, opinionsmätningar

Inga kommentarer: