lördag 18 september 2010

Nu är det nästan jämt mellan blocken!

De rödgröna knappar in snabbt. Än är inte hoppet ute om att vi ska få en mänskligare regeringsom inte sparkar på de som redan ligger!Alliansen leder nu med bara tre procen och SD kan bli vågmästare – med 26 platser i riksdagen.

Dagen före valet är bara en sak klar – det kan sluta precis hur som helst, enligt Aftonbladet/United Minds.Skillnaden i antal väljare är alltså bara 175 206. Prognosen är en sammanställning av tre dagars intervjuer där uppgången för de rödgröna har accelererat under mätperioden.

De Röd-Gröna har gjort en stor upphämtning sedan debatten kom in på Regeringens hantering av sjukförsäkringen, där sjuka/skadade får sälja allt de har och söka socialbidrag om de inte orkar arbeta. Ålderspensionärerna ska få skattesänkningar, men inte sjukpensionärerna, dvs de som har sjukersättning med 64% av sin inkomst de sista fem åren!

I veckan är det en man som enligt GP, hungerstrejkar på Götaplaten i Göteborg för att han fått sin sjukersättning indragen i väntan på ryggoperation! Han fick den indragen i februari och har tvingats leva på 1600:-/månad. Så ser alliansens Sverige ut!
Bloggar: , , Regeringen moderaterna,val 2010 ,opinion, valrörelsen, valkampanj, VAL, ,socialdemokraterna, intressant, arbetslinjen, rehabiliteringskedjan, alliansen,utförsäkring, valet 2010, fredrik reinfeldt, röd-gröna,centerpartiet, opinionsmätningar

Inga kommentarer: