onsdag 19 mars 2008

Seg i huvudet idag

Idag har jag haft lite ork att göra något. Vet inte varför, men kom mig inte för att göra något nyttigt, förutom att promenera efter frukost. Visste att jag borde göra en massa saker, men det blev ändå inte gjort något.Jag har ibland sådana dagar då jag är trött i huvudet.I morgon ska jag försöka komma mig iväg till pilates, som vanligt på onsdagar.

Tyvärr förlorade SAIK sin match mot HV71 med 6-0. Onödiga utvisningar gjorde att de förlorade. Jag såg inte matchen själv eftersom jag hade ett möte ikväll. Men tycker ändå att de gjort det bra som kom till slutspel.

I helgen är det påsk. Vi har inte bestämt än vilka vi ska bjuda till påsk, mina eller min mans barn eller både och? Vi vet inte än om Frölunda går vidare, i så fall spelar de match på påskafton. Det känns inte så jättekul att ha gäster då. Det blir klart på torsdag hur det blir med Frölunda, men vi får bjuda gästerna tidigare. PÅ storhelger är det alltid en massa måsten......

2 kommentarer:

Nonna sa...

GLAD PÅSK - kan inte de bjuda er istället?? Eller kanske gå ut och äta så behöver man inte förbereda eller ta hand om uppstädningen.
Hur ni nu än gör så ska du ta hand om dig, du vet vi ska funka alla 5 påskdagarna så vi får inte ta ut oss på startsträckan!
Kram Nonna

Kaktusblomman sa...

Hej!

Ikväll bestämde vi att det inte ha några gäster till påsk. Min man behöver ta igen sig pga av all övertid o stress på jobbet och jag orkar inte heller, så vi bjuder på fika om två veckor, när jag fyller år istället.

Kram