söndag 10 januari 2010

Osanna rykten sprids om Mona Sahlin

Någon vill skada Mona Sahlin.Därför, anser flera S-företrädare, sprids nu uppgifterna om att hon bör petas till förmån för Margot Wallström.  Det här är ryktesspridning när den är som allra sämst, enligt riksdagsledamoten Håkan Juholt.

Oppositionen leder i de flesta mätningar. Sämre går det för S-ledaren Mona Sahlin som ligger långt efter Fredrik Reinfeldt i förtroende och popularitet. Därför, skriver Metro, skissar en grupp interna kritiker från Skåne och Västsverige på en lösning: Låt Mona Sahlin sitta kvar som partiordförande men gör den betydligt populärare Margot Wallström till statsministerkandidat.

Detta är osanna rykten vars enda syfte är att skada oppostionen och särskilt Mona Sahlin. Sympatisörer för Alliansen tycks beredda att ta till vilka knep som helst för att vinna valet. Något som förmodligen misslyckas med tanke på förföljelsen av sjuka och diskrimeningen av pensionärer , som gjort många människor medvetna om vilken politik som blir följden när den borgerliga majoriteten får bestämma..

Bloggar: , ,debatt, demokrati, , , , Regeringen, moderaterna,val 2010

Inga kommentarer: