tisdag 17 augusti 2010

Rösta för att rädda vår trygghet!

Rune Blixt på protestera.com undrar varför svenska folket inte reagerar mera på det som sker med sjuka och arbetslösa? Har löntagare fått det så bra att man har glömt sitt ursprung och den kamp arbetarklassen har fört genom tiderna för att uppnå en dräglig levnadsstandard? Har man glömt solidariteten?

Ja tyvärr verkar det så, för det som sker idag med sjuka och arbetslösa borde även vara en fråga för friska. Det vi ser nu är en nedmontering av trygghetssystemet och utförsäljning av våra gemsamma värden som vi löntagare har kämpat hårt för att bygga upp under så många år. De som har bekämpat löntagare och som försökt sätta stopp för löntagarnas utveckling av trygghetssystemet under alla tider har alltid varit MODERATERNA. Nu kallar de sig det enda arbetarpartiet (!!).

Det borde räcka att titta på hur Alliansen behandlar sjuka idag för att man ska förstå vilken människosyn de företräder. Jag hoppas , liksom Rune, att folk står upp för vårt trygghetssystem och de sjuka.För valet nu i september handlar om att bevara trygghetssystemet eller avskaffa det. Ska Sverige bli ett tryggt eller otryggt land att leva, verka och bo i för oss ALLA?
Bloggar: , , , Regeringen, moderaterna,val 2010

Inga kommentarer: