torsdag 8 oktober 2009

Letterman i sexskandal

Letterman berättade i måndagens program att hans hustru Regina, som han som han träffade 1986 och e sig med i mars i år, har ”sårats djupt av hans handlingar” och att han försöker lappa ihop deras äktenskap. Det var i förra veckan som David Letterman själv i sitt program The late show berättade om det utpressningsförsök han blivit utsatt för. Enligt Letterman ska en anställd på tv-bolaget CBS ha hotat med att avslöja Lettermans sexaffärer med flera kvinnliga medarbetare på kanalen om han inte betalar utpressaren cirka 15 miljoner kronor. Efter att David Letterman kontaktat polis, och betalat ut en falsk check på 15 miljoner kronor, kunde utpressaren gripas.

Nu har fler detaljer sipprat ut om tv-stjärnans affärer.Det började redan på 80-talet då Letterman slog igenom på NBC, uppger New York Times. På den tiden dejtade han gärna praktikanter och andra tjejer som var knutna till showen. Jag förstår uppriktigt sagt inte vad de sett hos honom?

Det luktar sexmissbruk om hela den här affären. Jag tycker att det han gjort är omoraliskt i högsta grad och att det inte blir mindre omoraliskt av att han bekänner offentligt när han blir hotad av en utpressare. Det är synd om hans fru som drabbats av en notoriskt otrogen man. Han borde söka vård.

Bloggar: , ,, media, aktuellt

Inga kommentarer: