onsdag 18 januari 2012

Medias mobbbing av Juholt har passerat anständighetens gräns

Jinge skriver: "landets tidningsläsare och TV-tittare bör fråga sig om det är journalisternas jobb att till- och avsätta partiledare, och jag tror att det är det som kommer att ske i slutänden. Igår nämnde jag de pressetiska reglerna, men det är tydligt att journalister anser sig stå över sådana regler. Inte generellt men ser man på politiska reportrar och många nyhetsjournalister så är det tydligt. Ingen ska berätta för dem vad som är god pressetik, inte nu, inte här och inte heller i framtiden.......Det är ju knappast någon större idé att bry sig om den politiska utvecklingen i landet eftersom det ändå är journalister som bestämmer vad folk ska få tycka"

Precis vad jag känner nu! Det är åt helvete, rent ut sagt, att media ska bestämma vad folk ska tycka och vem de ska rösta på. Sverige liknar alltmer Berluskonis Italien, där media var styrda av hans bolag. Jag visste att media var mäktiga och skrupelfria, men att de mobbar ut en politiker för att sälja lösnummer eller ännu värre för att stödja Alliansen. Det är ännu värre!Ska man kalla det för Berluskoni-media! Maria Abrahamsson (M) kallar ju SvT för Putin-Tv.

Uppenbart är att S har stora problem och inte kan enas om i vilken riktining på ska gå.Partiet slits sönder av en facklig vänsterinriktad och en mer högerinriktad falang. Samarbetet med LO är numera mer en belastning än hjälp.Det är alltid bättre att stå fri,annars blir man uppbunden av lojaliteter.

Bloggar: , Göteborg, debatt, , , Intressant, demokrati, socialdemokraterna, Alliansen, Regeringen,moderaterna, Håkan Juholt

1 kommentar:

gunnar sa...

Nej, maken till drev har jag aldrig skådat. Håkans groda om (sd) häromdagen slås upp jättestort, medan Reinfelt kommer undan en liknande groda, dagen efter, med ett småleende.
Juholt + Sjöstedt + Fridolin = Vinnarteam. Därför är högern så skraj nu.