måndag 16 januari 2012

Många underskrifter i upprop mot Juholts kritiker

Socialdemokratiska gräsrötter tar nu strid mot höga partiföreträdare, som smutskastar partiledaren Håkan Juholt. I ett upprop på internet kräver de ett slut på vad de kallar ett krypskytte mot partiledaren.

"– Nu får det vara nog med krypskyttet mot Juholt, säger Pia-Lena Andersson, socialdemokrat i Borlänge.

Hon är en av de 26 socialdemokrater i Dalarna som hittills skrivit under uppropet. Totalet fanns det på tisdagskvällen drygt 500 namn på uppropet.

"– Problemet är att politiken inte kommer ut. Allt fokuseras kring Juholt som person."

Sedan skandalen om Håkan Juholts hyresersättningar briserade i oktober har opinionssiffrorna pekat nedåt för socialdemokraterna. I spåren av det har kända profiler i partiet, som till exempel Thomas Östros och Ylva Johansson, kopplat opinionsläget till partiledaren i olika uttlanden. Det är sådana utalanden som gräsrötterna i uppropet vänder sig emot."

Själv är jag så innerligt trött på dessa skriverier och maktkampen inom S. Jag är mer intresserad av den politik de tänker föra än vem som sa vad!Juholt är tydligen ett väldigt stort hot mot Alliansen, annars skulle de ju inte lägga ner så mycket tid på att skriva skit om honom.

Bloggar: , Göteborg, debatt, ,, Intressant, demokrati, socialdemokraterna, Alliansen, Regeringen, borgerlig media, media,propaganda,

Inga kommentarer: