söndag 18 september 2011

Straus-Kahn en riktig snuskhummer

Den förre IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn intervjuades live i den franska tv-kanalen TF1 på söndagskvällen.62-åringen hävdade att han inte hade våldtagit hotellstäderskan Nafissatou Diallo, och sade att hon ljög. Han sade att mötet med henne inte inbegrep "våld, tvång eller agression", men att det var ett moraliskt snedsteg. Ja, en våldtäkt är verkligen ett moralsikt snedsteg, ja t o m ett brott.

Dominique Strauss-Kahn misstänktes ha våldtagit städerskan i maj, men åklagaren lade senare ned åtalet, sedan det framkommit uppgifter som gjorde att man tvivlade på kvinnans historia.Själv hävdar den förre IMF-chefen att de hade samlag, men att det var frivilligt.

Nafissatou Diallo har inlett en civilrättslig process mot Strauss-Kahn .Han brottas samtidigt med andra sexbrottsanklagelser – försök till våldtäkt mot en ung fransk journalist 2003. I kvällens intervju sade han att de anklagelserna var "inbillade" och att det inte var fråga om något våld, uppger AP.

Vem tror att han är oskyldig? Uppenbarligen är han väldigt äventyrlig av sig.Än mer märkligt är att han skyddas av mäktiga intressen eftersom han sluppit åtal. Som vanligt är det kvinnan som misskrediteras.

Bloggar: , Göteborg, debatt, ,, Intressant, demokrati,



Inga kommentarer: