torsdag 8 juli 2010

Brott bakom Littorins avgång?

Aftonbladet konfronterade Sven Otto Littorin med uppgifter om ett brott han pekats ut för. I 16 timmar vägrade han att svara på våra frågor – sen avgick han. Aftonbladet avslöjar idag;skälet till att arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin lämnade regeringen.

För några veckor sedan kontaktades nämligen Aftonbladet av en person som hade uppgifter om ett brott arbetsmarknadsministern påstods ha begått. Brottet, som har fängelse i straffskalan, skulle­ ha skett i centrala Stockholm under valrörelsen hösten 2006, alltså innan Littorin blev minister.

Aftonbladet har undersökt anklagelserna och dragit slutsatsen att uppgifterna är trovärdiga. Vi har bland annat tillgång till personens dator där uppgifter om ministern finns sparade. Det påstådda brottet ska ha skett i samband med att ministern låg i skilsmässa, men har ingen som helst koppling till hans familj eller andra närstående.

Här verkar det finnas en hund begraven....Konstigt att sånt bara händer Moderater. De verkar inte ha riktigt rent mjöl i påsen...
 
Idag skriver Aftonbladets Lena Melin att Han avgick istället för att berätta sanningen
Bloggar: , , , Regeringen, moderaterna,val 2010

Inga kommentarer: