torsdag 17 februari 2011

Rösta på Lena Sommestad som ny partiledare för S

Jag tror på Lena Sommestad för att hon är den av kandidaterna som vågar tänka störst. Hon kombinerar skarpa insikter med obekväma sanningar och har en välbehövlig ödmjukhet. Sommestads tänkande är inte begränsat till ett rutinmässigt hanterande av de dagspolitiska frågorna utan är riktat mot framtiden. Lena Sommestad har en djup samhällsekonomisk kunskap och stärker Socialdemokratins grundvärderingar om rättvisa, jämlikhet och solidaritet.

Hon har en framtidstro – och vet vilka praktiska handlingar som krävs för att bygga en samhällsförändring. Hon kan göra något som tidigare tyckts omöjligt inom Socialdemokraterna – utöva konstruktiv självkritik. Hon är inte idémässigt formad av att ha “vuxit upp” inom (S), en enorm styrka.

Lena Sommestad har det långsiktiga perspektiv som krävs för att leda Sveriges största parti mot framtiden.

När andra Socialdemokrater sliter sitt hår över den senaste opinionsundersökningen har Lena Sommestad gång på gång lyft fram Socialdemokraternas förmåga att faktiskt förändra samhället och göra Sverige till ett bättre land för alla.

Jag är övertygade om att Socialdemokraterna återigen kan vara i framkant för de nya framtidsinriktade och progressiva idéerna, och vi tror att Lena Sommestad är rätt person att leda den utvecklingen. Därför säger vi:

KOM IGEN LENA!

Bloggar: , , opinion, valrörelsen, valkampanj,socialdemokraterna, intressant,demokrati, välfärd

Inga kommentarer: