onsdag 2 februari 2011

Judarna vidmakthåller själva myten om antisemitismen

Enligt dokumentären Defamation som sändes på SVT ikväll, ser sig judarna som ständiga offer och hatade och bespottade av allt och alla. Filmaren själv är jude. Detta trams får de inpräntade i skallen redan som barn. Ungdomar skickas i tusental till Polen för att se koncentrationsläger mm.På vägen dit får de höra hur hatade de är och att människor vill dem illa. De tillåts aldrig förlåta och gå vidare. Är syftet att fostra lydiga, uppoffrande soldater kan man ju undra?

Allt som sägs och skrivs tolkas som antisemitiskt. Fastän andra folkgrupper t ex muslimer och romer får utstå samma sak har de inte samma offermentalitet som judarna.Det är inte konstigt att de försvarar sig med näbbar och klor och inte är samarbetsvilliga när omvärlden ses som ett hot.Istället tas det som intäkt till att förtrycka andra folk.Visserligen finns det rasistiska element i samhälletsom Sverigedemokraterna men de riktar sig oftast mot invandrare över huvud taget.Nynazister finns också, men det är trots allt en minoritet.

Jag förnekar inte att judarna fått lida oerhört,men är det inte dags att gå vidare?Hur ska det annars kunna bli någon fred och försoning i mellanöstern?

Bloggar: , ,debatt, demokrati, Intressant, mellanöstern
mänskliga rättigheter

1 kommentar:

borgarsvin sa...

En 18-årig palestinsk flicka i Västmanland dödades av sin genitalt stympade far när hon vägrade gifta sig. En 15-årig irakisk flicka i Umeå mördas av sin sen födseln omskurna bror efter en fest. Motivet var att hon var "slampig". En 22-årig kvinna i Stockholm knivhuggs av sin överspända 20-årige bror utanför ett diskotek. Brodern som tror på sexuell "renlevnad" säger att systern levde orent. En 17-årig kurdisk flicka i Eskilstuna knivhuggs av sin 16- årige testosteronfyllda bror som i skolan var känd för att kalla svenska tjejer "horor". Han blev beordrad av mamman att utföra mordet. 19-åriga Pela mördas brutalt under en resa till släkten i irakiska Kurdistan. Hennes muslimska farbröder åker fast för mordet. Alla dessa dåden skedde inom 10 årsperiod i ett Sverige där svenska vuxna män får leva homosexuellt öppet med statligt skydd samtidigt som invandrarpojkar får genitalierna skurna för att lemmas in i kollektivets religion!
Alla motiv hade sexuella undertoner. Men för dessa mördare är individen en icke existens!
Att studera sambanden mellan sexuellt misshandlade, skärda män och deras indirekta våld mot kvinnor är som sagt politiskt inkorrekt.
Jag får inte ens säga att muslimers omskärelse har misslyckats! Då kommer Rosenberg, Einhorn, Radetsky, Wolodarski och Bris Milavsky att bortskära mig från mitt yrke och samhället!