söndag 19 februari 2012

Melodifestivalen har nått botten!

I rapporterna från Leksand de senaste dagarna har de åtta bidragen i Melodifestivalens deltävling mest handlat om ett, låten Mirakel som författaren Björn Ranelid gör tillammans med sångerskan Sara Li.

Fågel eller fisk? Succé eller fiasko? Svaret gav duon på lördagskvällen: Författaren och sångerskan har ett av bidragen i årets final. Med sig från Leksand får de Molly Sandén och hennes ballad Why am I crying. Jag förstår inte vilka idioter som röstat ? Eller är syftet att sabba allltihop? Jag skulle helllre ha sett Love Generation , inte perfekta men ok.

Till andra chansen går istället Andreas Johnson med låten Lovelight (låter likadant som förra året)och pojkbandet Youngblood vars låt har samma namn som gruppen. Låten var bra,men bandet kunde inte engagera publiken.

Katastrof är det minsta man kan säga om gårdagens omgång! Föstår inte vad som har hänt? Kvalitén på låtarna har sjunkit som en sten i årets upplaga av Melodifestivalen. Med Jean Banan och Björn Ranelid har programmet gått till historien som det sämsta någonsin. Molly Sandéns låt var ingen höjdare heller, dessutom var hon helt felstylad. Jag väntade att hon skulle sjunga hård-rock när jag såg henns kläder, istället var det en romantiskt ballad.Vilken flopp!

Det finns bara en fördel med detta och det är att David Lindgren inte får någon konkurrens utan vinner hela klabbet!

Bloggar: , Göteborg, debatt, , , Intressant, David Lindgren, melodifestivalen,

Inga kommentarer: